Entry: Habis Gelap Terbitlah GOBLOG Aug 8, 2006



GOBLOG "koleksi tulisan blog orang kecil"

telah pun beredar. sebuah buku yang julung kalinya diriliskan secara d.i.y oleh Papakerma. buku setebal 176 muka surat yang memuatkan tulisan 13 penulis ini dijual dengan harga rm20 + rm3 setem senaskah. hantarkan pesanan anda sekarang kepada: Ahmad Faisal Othman. Lot 567 Hilir Masjid, Nilam Puri, 16010 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia. emil: faisal@papakerma.com   hp: 019-2508857

htpp://www.goblog2006.blogdrive.com   

 

 

 

Papakerma ada buat promosi untuk pembeli yang membeli melalui pos. Maksudnya, yang beli GOBLOG melalui surat/postal order. Promosinya adalah seperti beribut:

 

10 pembeli melalui pos terawal akan mendapat:

  senaskah Goblog + cd lagu rilisan Papakerma [percuma] + senaskah zine [percuma] + kos penghantaran percuma [wang setem akan dikembalikan].

 

* buku akan dihantar dengan Pos Ekspress-"dijamin sampai esok".J

 

 

 

Yang beli Goblog secara langsung [by hand] terus dengan kitorang pun ada hadiah jugak. Tapi ianya terhad mengikut stok yang ada. Hadiahnya adalah:

 

pembeli by-hand bertuah akan mendapat:

  senaskah Goblog + senaskah zine [percuma] + tanda tangan penulis percuma.hehehe. J

 

* bilangan zine adalah terhad. cuma yang bernasib baik akan mendapat zine. harap maklum.J

 

 

 

Ada yang nak beli secara pukal [wholesale] tak? Kalau ada, ini

tawaran untuk pembeli pukal:

 

  • pembeli pukal akan diberi harga discount sebanyak *15% untuk senaskah buku. jadi, harga senaskah buku untuk pembeli pukal ialah rm17 senaskah. jumlah minima belian pukal ialah 10 naskah.

 

  • *15% daripada rm20 = rm3.

 

 

 

Jadi, tunggu apa lagi? Hubungi kami dan buatlah tempahan sekarang! J

 

hubungi kami di:

 

016 2517572 nazier

019 2026684 dean

019 2508857 faisal

 

www.goblog2006.blogdrive.com

 

www.papakerma.com

 

 

* seringgit daripada hasil jualan 100 naskah Goblog akan didermakan ke tabung Food Not Bombs Kuala Lumpur. dengan kata lainnya, rm100 akan didermakan ke tabung FNBKL. [ www.fnbkl.cjb.net ]

 

 

 

MACAM MANA NAK ORDER?

 

Korang boleh lah menghantar terus pesanan kepada alamat tertera di atas. Nak hantar wang tunai pun ok. Tapi pandai-pandai ah sorok duit dalam envelope tu. J. Tapi kalau nak selamat, hantarkan duit guna  Wang Pos Malaysia ke atas nama Ahmad Faisal Bin Othman.

 

Mesti ada yang nak buat pembayaran melalui bank kan? Maaf lah sebab saya tak ada account Maybank. Jadi, kalo nak bank in, kena bank in kat bank Mualamat jek ah.

 

NAMA BANK  : Bank Muamalat
NAMA SAYA  : Ahmad Faisal Bin Othman
NO ACCOUNT: 0301-0050205-72-3

 

Pepehal call/sms aje la kalau nak beli by hand. Kitorang ada kat KL. Nanti boleh jumpa lepak minum sama-sama. Okeh. J

 

 

 

NOTA: promosi ini terhad hanya kepada mereka yang membeli terus Goblog melalui Papakerma sahaja. kalau beli dengan penjual lain, lain pulak tawarannya.J.

 

 

* Rm 20 = Rp 50ribu

   4 comments

mm2h
April 3, 2009   04:33 PM PDT
 
hai la nasib
traveling exhibits
April 3, 2009   04:15 PM PDT
 
ada kod
web design
April 2, 2009   06:04 PM PDT
 
AKU SUKA BLOG NI
sofwan zubir
February 8, 2009   01:14 PM PST
 
goblog ni still ada lg x?

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments