firdaus » jom melabur dalam forex..join expert trader
ruhi_hayat » masih ada lagikah ruang penyertaan
Dhani » goblog ada lagi. dalam kuantiti very limited. rare punya. hehe
emosick » buku yg paling aku ske bace.. cz byk yg aku blajar melalui pembacaan aku....
isham rais » ada lagi ke goblog ni?
durramirah » BLOGWALKING......
Mat_ganja » buku nie aq recpect lah....besttttttttt
Mat_ganja » AKUM
Mat_ganja » AKUM
Mat_ganja » akum
fazlie » good
maulani » ini bahasa apakah ih sebenarnyaa???semangat aja ya bikin buku nya salam dari indonesia*
Dhani » eh. bilalah agaknya aku nak buat goblog lagi nih? ahaks!
MARKI » Hai.... GobloG
dinahmad » juara lagu 2007 malam ini menyebabkan saya terpaksa beli KFC
dinahmad » Bagus laman ni...boleh la saya cuba hantar apa saja..
dinahmad » Ribgkasan kemahiran yang perlu ada kepada seorang pemimpin
dinahmad » Laman berkaitan aktiviti berkaitan pertanian,motivasi ,relax,travel dan pelbagai
dinahmad » Artikel berkaitan kemahiran pemimpin
nzra » goblog sangat best ! sungguh best dapat bace blog org laen .
Sultanah Yue... » ermmm... I visit blog iniew and pacakkan bendera sekal ly!
baim » goblooooggggggg
baim » macam mana pulaaaaaa
fahmi » sila lawat yer....thanks
fahmi » sila lawat www.lovebleed.blogspot.com sekiranya anda semua into poetry, poem and others mysterious feeling..
nazier » goblog @ papakerma www.goblog.papakerma.com
stew » hum sounds interesting
stew » 7541x
nazier » goblog masih ada. kalau berminat, contact je dgn abg dhani
amirull » assalamulaikum sy agak lambat sket utk beli gob log ni mseh ada lg ke? dean mencdgkn sy kes ini hehe
ladyevo » saye baru nak bace
Dhani » hai ain. thanx jugak sbb sudi beli.
ain » saya juga baru jek beli senaskah hujung minggu lepas..baru separuh dibaca..tulisan org kecil yang berotak besar..so far so good!
Dhani » hai fara. thanx sbb sudi beli.
Fara » halu... gua baru je beli goblog mase kt CM..tapi,xabis bace lagi la...ekeke
celaansinis. » ohoo.. korang tak nak wat 2nd edition ke? pape pun visit la blog aku eh. mari same2 kite sumbang idea kite.
alzou » bink_zer0@yahoo.com i need u'r help to get this 'goblog' i'm in yogyakrta, indonesia. can uhelp me to get it???
snoop » http://akusape.blogspot.com
emolagi » wah. sampai 3 kali baca. hebat tuh. saya dengar citer. ada orang nak abis baca skali pun letih. hehe.
xbebx_durhaka » saya udah baca korang punya goblog....ok..tapi mau baca 3 kali baru masuk otak..hehehehe..
emolagi » buku.
xHuzaibax » apa ni?
anak_jawe » sj jer nak ckp ni...GOBLOG...kalo ckp style JAWE....bunyinyer...GOBLOK...maksudnye:BODOH...heh eh..tp aku buknle ckp koleksi goblog ni goblog..just tertarik ngan tajuk koleksi ni jer...
GENG JURNAL » menjemput untuk membuat ulasan tentang buku GOBLOG ini di http://www.jurnal.biz/forum/viewtopic.php?p=70615# 70615 terima kasih
Azhar Ahmad » awat tak kuar ek?
Azhar Ahmad » Okesyyysss, review sudah siap diriliskan dengan rasa banga. ngueh ngueh ngueh klik kat http://azharahmad.com/blog/goblog-itu-seksi/
esis » aku dah review goblog. lihatlah dunia...
esis » aku dah review goblog. lihatlah dunia...
esis » aku dah review gomlg. lihatlah dunia...
nazier » wah wah wah!
nab » ello. oooo kire goblog ni kompilation la.... so if u wana join hanya ok blog pon boleh ka? tapi isu apa ek? bebas ka?
ducks » aku tak minat baca novel *sigh* tp aku tetap sokong aktiviti blogger yg cam ni.. go go GOBLOK... wahahahaha!!!!
lonneke » erk.. faisal nak gi jakarta... nyeh nyeh.. takder buah tangan siap
DUG » Ulasan Goblog di blog aku. Sila-sila...
retarded » meh sini aku kasi satu pelem'punk'
moluska t » tahniah sebab buku dah keluar.
kuyee » siapa mau baju GoBlog? ..
kuyee » siapa mau baju goblok?
yaxser » helo ... tunggu beli kat penang nantilah yerk ...
emolagi » hi mineral. mau tau punk itu berfaedah atau tidak, bacalah Goblog. hehe.
zairi » dan aku masih lagi tak tidur malam mengenangkan margin dan juga bleed, mengenang saiz dan juga mata cutter. Aku rasa nak muntah!
zairi » dan aku masih lagi tak tidur malam mengenangkan margin dan juga bleed, mengenang saiz dan juga mata cutter. Aku rasa nak muntah!
attoch » Kunjungan balas
mineral » satu usaha yg baik, tp cerita tentang anak punk? kenapa anak punk, bukankah punk itu satu gejala sosial yg tidak berfaedah
lonneke » pasti sampai besok??
katak jahat » erm ni faisal yg menang af tu ke? hehhahhaha. kaya siut ko skang.. blanje la teh tarik same roti canai
kemat » sya dah buat pembayaran RM23 utk buku goblog pada akaun faisal.
xesx » hjai..semua !!! pekabo ?
si sombong » blog psl pe? politic? ke cerita kehidupan penulis? kalo takat cite psl kehidupan sendiri aku takmo beli la~
aman » alo...
opqrinabcd » goblog macam menarik betuii aku pun nak jugak !
angel_baik » nak jugak.... please inform bila dah kuar k.. tak sabar nak jadi antara manusia2 yg memiliki goblog..
epit » hye...saya suka!!saya mahu
karutan » saya x nak beli
kemat » dah kluar nnti bgtau yer..saya nak beli satu
esis » aku tak sabo tunggu nih.
emolagi » apa citer nih GOBLOG tak kuar lagi nih? dah bulan berapa nih?
emolagi » hi ctnabila.nak join goblog eh?kalo utk isu skang dah penuh kuota.next issue ok..nak join goblog hanya perlu pandai memblog jek.hehe
CTNABILA » ELLUUUUUUU!!! nk join GOBLOG ni boleh..agak2 nye nk join ni mesti ade bakat menulis ker or what ?? habaq ,Mai ckit
pika » owh...
dhani » eh. boleh sangat ah tu. hehe
neeziee » bro?dah nak kuar ke?sempat ke aku nak join melabur rm100?cane aku nak contact korang?
afzan06 » bagus idea korang ni..
Dhani » wan. thanx sbb berminat nak distribute. tentang trade atau harga pukal tu nnt aku bitau kemudian ok. tak buat kira2 lagi nih. hehe.
Mr Anas » owh..yg ni ka yg dok kata dlm myspace ko tu aiya?GOBLOG..laa aku baru tau la..hehe best best!
wan hazril » tahniah kawan kawan sebab dapat hasil sebuah buku. Kalau akui mau distribute berapa harga pukal or korang accept trade? with CD
pitt » erk whyyyyyy??????????
pipiyapong » gua ingat nak keluar duit simpanan gua dalam rm7.4 juta untuk projek ni..amacam?
Dhani » hai. apa khabar semua?
usapbuluatiku » yoyoyo
neeziee » mm..menarik projek ni.aku tunggu perkembangannya
OskosHh..! » ellows
jr » betul weh, aku pon tgh kering neh. tapi aku usaha. aku nak invest jugak . aku tak peduli
jr » betul weh, aku pon tgh kering neh. tapi aku usaha. aku nak invest jugak . aku tak peduli
ian » Ya! saya akan tunggu kemunculan buku Goblog nie...JAdi jgn lupa ya kontek2 gua d sabah nie hehehe...
nobeat » aku takde duit siak!!!!!!!
nerd » weh... aper nye nih??
elynnzo » apo nie
manusiabodoh » cover yg bgus...
nazier » tak sabar nak pegang buku ni nanti!!